Medewerkers

Home

Karin van der Maat

Karin haar grote passie is sport. Al van jongs af aan is zij hierin actief. Dansen, turnen, atletiek, tegenwoordig hardlopen en bootcamp, maar altijd vooral veel volleybal. Via Jeugd en Jong Oranje heeft zij meerdere jaren op eredivisie niveau geacteerd. Na, naast haar topsportcarrière, succesvol SPECO (Sport, Economie en Communicatie) te hebben afgerond, heeft zij Bedrijfseconomie (Services & Retail Marketing) aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd. Na 2 jaar in het bedrijfsleven actief te zijn geweest, is zij nu al ruim 7 jaar werkzaam in de sport.

Bij de Nederlandse Volleybal Bond was zij als Programma Coördinator Topsport een spin in het web voor begeleiders, coaches, sporters, partijen als NOC*NSF, VWS, gemeenten en deels sponsoren. Voor NOC*NSF heeft zij zich onder andere bezig gehouden met de ontwikkeling van het topsportbeleid rondom coaches.

(Top)sport en teamwork lopen dus als een rode draad door haar leven. Karin geniet van plannen en organiseren, leren, ervaren en doen! Sinds 1 mei 2014 werkt Karin voor Brug8. Zij verzorgt trainingen Besturen met een visie, inspiratiesessies en visie avonden en is daarnaast inzetbaar voor projectleiding bij gemeenten en sportorganisaties. Karin levert, vanuit een enorme betrokkenheid, graag een bijdrage aan de vernieuwing en verandering in de sport!

 

Contactgegevens

Mobiel: 06-16610739

E-mail: k.vandermaat@brug8.nl

Medewerkers