Medewerkers

Home

Mark Koolhaas

Mark Koolhaas (1986) is gek op sport. Hij is fanatiek hardloper, maar doet en kijkt ook graag andere sporten. Vanuit deze interesse heeft hij met veel plezier bewegingswetenschappen gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens deze opleiding kwam hij veelvuldig in aanraking met de breedtesport in Nederland en kwam erachter dat dit is waar zijn hart ligt. Hij wil organisaties ondersteunen om daarmee de breedtesport in Nederland te stimuleren.

Vanuit deze ambitie heeft Mark de overstap gemaakt naar de USBO van de Universiteit Utrecht, om daar de tweejarige master Sportbeleid en Sportmanagement te volgen. Dat is een waardevolle stap gebleken. Door de kennis en praktijkervaring die hij daar op heeft gedaan heeft hij zijn ambitie, om werk te vinden op organisatorisch vlak in de sportwereld, waar kunnen maken.

Sinds april 2013 werkt Mark voor Besturen met een visie. Hij is verantwoordelijk voor de organisatie van de diverse trainingen, ontwikkelt nieuwe producten en diensten, ondersteunt de adviseurs en levert met dit alles een bijdrage aan de ontwikkeling van de breedtesport in Nederland.

Contactgegevens

Mobiel: 06-38788005

E-mail: m.koolhaas@brug8.nl

Medewerkers