Medewerkers

Home

Peter Janssen

Peter is sinds 2012 actief betrokken bij Besturen met een visie. Hij is in staat om op een natuurlijke wijze sport en zorg met elkaar te verbinden. Interim en advieswerk binnen de zorg en binnen de sportwereld maken dat hij zijn ruime ervaring prima en op een laagdrempelige manier in trajecten kan toepassen.

Zelf heeft Peter een groot verenigingshart. Zo was hij jaren actief lid van de volleybalclub, bestuurder van de judoclub en meer dan 20 jaar lid en bestuurslid van de plaatselijke carnavalsvereniging. Lange afstandswandelingen maken doet hij samen met zijn vrouw. De Kennymars en de 4 daagse in Nijmegen heeft hij achter zijn naam staan. En ook het Pieterpad ontbreekt niet op het lijstje. Hij kan verder genieten van de vele sporten en evenementen die er zijn. De formule-1 is er een van. Niets ontgaat hem als het Max Verstappen betreft.

Geloof hebben in jezelf, grenzen verleggen en (nieuwe) uitdagingen aangaan. Dat is wat hem kenmerkt. Zo kijkt hij ook naar kansen en mogelijkheden als het gaat om de toekomst van verenigingen. Niet “ja maar”, maar “ja en”, dat is zijn motto.

 

Contactgegevens

Mobiel: 06-38081238

E-mail: p.janssen@brug8.nl

Medewerkers