Wat we doen | Trajecten

Home

Modern besturen

Door veranderingen in de maatschappij en de opkomst van nieuwe generaties wordt het besturen van een sportvereniging steeds lastiger. Modernisering van sportorganisaties is noodzakelijk. Moderne bestuurders zijn de verbinder in de gemeente tussen de sportvereniging, onderwijs en welzijn. De rol van jongeren, de toekomstige leiders van de sport, is daarin cruciaal.

Hoe bouw je als jongere bestaansrecht op voor jouw generatie in een snel veranderende wereld? Geleerd wordt hoe jongeren vanuit hun kracht de sport in Nederland kunnen versterken en hun omgeving in positieve zin kunnen veranderen. Niet alleen de nieuwe generatie topsporters, maar ook de toekomstige topleiders bepalen of wij de komende decennia nog meedoen om de medailles.

Jongeren worden uitgedaagd om zichzelf actief te ontwikkelen binnen een veilige en dynamische leeromgeving. Samen met andere jongeren wordt gewerkt aan bestaande vraagstukken in de sport. Zo leren jongeren oplossingsgericht denken over bestaande uitdagingen in de sport. Door jongeren binnen hun vereniging in beweging te laten komen vernieuwen sportverenigingen vanzelf.

Meer informatie en interesse

Voor meer informatie over het talentprogramma Modern besturen kunt u contact opnemen via info@brug8.nl of 010-8467897.

Brochure

Trajecten