Boekpresentatie Verenigingen Veranderen

Home

 

Het boek Verenigingen Veranderen

Het maatschappelijk belang van sport wordt steeds groter, waarmee op de sportverenigingen meer druk komt te liggen. Vrijwilligers worstelen met vraagstukken, kansen en bedreigingen die een snel veranderende wereld met zich meebrengt. Wat helpt hen verder bij de begeleiding naar de sportvereniging van de toekomst? Taken en verantwoordelijkheden van sportprofessionals worden complexer. Het begeleiden van een veranderproces binnen sportverenigingen vraagt om zorgvuldig en betrouwbaar vakmanschap. Hoog tijd voor een handboek voor professionals in de sport om hen te inspireren onze sportclubs nog beter te begeleiden.

De auteur neemt je op bevlogen en enthousiaste wijze mee in zijn aanpak hoe je sportverenigingen succesvol kunt ondersteunen en adviseren. Hij gebruikt daarbij persoonlijke ervaringen die hij de afgelopen tien jaar heeft meegemaakt tijdens het begeleiden en adviseren van sportverenigingen.

Daniel Klijn is grondlegger van het gedachtegoed ´Besturen met een visie´ en auteur van het gelijknamige boek. Op basis van zijn ervaringen als verenigingsadviseur en programmaleider van de adviesopleiding voor sportprofessionals ontwikkelde hij het boek Verenigingen veranderen.

Het boek bestellen? Klik hier!